Welkom bij van der Heijden kappers!

Van der Heijden kappers "Pure passie voor haar"
Bij van der Heijden kappers werken kappers die houden van het vak en dat merk je. We beschikken over een schat aan ervaring en daardoor komt de ambacht van het kappersvak hier echt tot leven. Door het team regelmatig te trainen op nieuwe ontwikkelingen in het vak, weten we een brede doelgroep aan te spreken. Van klassiek opsteken tot een moderne trendy haarkleur, je ziet hier alles voorbijkomen.

Iedereen dezelfde service
Dat is zoals wij het graag zien bij van der Heijden kappers.
Dames, heren en kinderen, iedereen is welkom. Het team zet zich met veel enthousiasme voor de klant in. Jouw wens staat centraal en je krijgt de stijl die bij je past. Ons goed opgeleid team helpt je met een eerlijk en persoonlijk advies. Dat is voor ons kwaliteit.

Afspraak maken?
Maak zelf makkelijk en snel direct een afspraak!

Toch liever iemand even aan de telefoon?
Bel: 040-2812764

Tot gauw!

Team van der Heijden Kappers

 

 

Romy  is gekwalificeerd MASTERCOLORIST 

Onze openingstijden (Kapsalon/Schoonheidsalon) zijn:

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 – 17:30
Woensdag 08:30 – 17:30
Donderdag 08:30 – 20.00
Vrijdag 08:30 – 17:30
Zaterdag 08:00 – 16:00

Volg ons ook op Facebook of InstagramOns adres is:
Hofke 137  
5441 AK Eindhoven

040-2812764

 

 

 

ESMAY Schoonheidsspecialiste en Pedicure.  Behandelingen alleen op afspraak

 Maak zelf makkelijk en snel direct een afspraak met Esmay!

Lisette kastelijn

30 mei 2019

SUPER KAPSALON
Ik kom al 15 jaar bij deze geweldige kapsalon, deze mensen hebben verstand van zaken, zoals het hoort. Je wordt heel vakkundig geholpen, en ook als je elke paar maanden een andere kleur wilt is dat geen probleem. Een kapsalon waar je voor alles terecht kunt, of je nu een rode, groene of blauwe lok wilt of gewoon goed gefohnd wilt worden, geen probleem. Prijs in verhouding met vakmanschap is uitstekend. Gewoon een hele gezellige en goede kapsalon waar je alleen maar elke keer blij van wordt. Ga zo door…….Tot volgende week Lisette

Vera Mutsaerts

17 FEBRUARI 2020

CHAPEAU VOOR JULLIE FAMILIEBEDRIJF
Vandaag was ik weer bij van der Heijden Kappers. Thera of Romy zegt of en wanneer zij mij kunnen helpen, bieden mij een kopje koffie aan, en ik wacht mijn beurt af, met mijn aandacht in de vakbladen. Ze hebben zoveel ervaring dat zij goed in kunnen schatten hoeveel tijd zij nodig hebben voor de vorige klant. Al zeker tien jaar kom ik bij hen. Het is een soort thuiskomen. Het is vertrouwd. Als ik binnenkom weet ik dat ze naar mij luisteren, rekening houden met mijn wensen. Verder laat ik mijn kapsel over aan hun creativiteit. Met een goed, verzorgd gevoel ga ik weer de deur uit. Chapeau voor jullie familiebedrijf! 

Caty Counotte 

7 MEI 2019

DE KAPSALON NAAR JOUW SMAAK
Bij van der Heijden Kappers  vind je bevlogen kapsters die echt naar je luisteren. Hier kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Er wordt je niets opgedrongen. Je krijgt precies waar je om vraagt. Of dit nu het droomkapsel is dat je voor ogen hebt of een verrassend nieuw kapsel waarbij het nieuwste model samen met en voor jou uitgezocht is, passend bij jou als persoon en jouw eigen stijl. Of je jong of oud bent: Kies maar. Bij kapsalon Thera van der Heijden krijg jij je kapsel precies zoals JIJ het hebben wilt. Caty Counotte, al 30 jaar vaste klant

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: